Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε.: Πρωτεργάτης στην ανάδειξη της πόλης

Με τη φροντίδα και επιμέλεια της υπεύθυνης τύπου και δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε. κας Ελίνας Ιατρίδου, πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Ελευσίνας, θέση Λιμανάκι Αλιέων (παραπλεύρως του κεντρικού εμπορικού Λιμένα Ελευσίνας) μια πολύ όμορφη εκδήλωση.

Γνωστός σε όλους μας για τις ευαισθησίες του περί τα εικαστικά, τις τέχνες, τον πολιτισμό και το περιβάλλον, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας ΑΕ και Υποναύαρχος ΛΣ (εα) κ. Απόστολος Καμαρινάκης, με την αμέριστη υποστήριξη του Προέδρου κ. Γεώργιου Κουμπέτσου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, πρωτοστάτησε στη διοργάνωση της τελετής αποκαλυπτηρίων του γλυπτού “Αέναος Πλους”, έργο που φιλοτέχνησε η γλύπτρια και Ελευσίνια στην καταγωγή κα Ασπασία Σταυροπούλου.

Ένα καλαίσθητο και εμπνευσμένο έργο, αφιερωμένο στον Άνθρωπο της Θάλασσας, την Ελευσίνα και τον Πολιτισμό της.  Ένα έργο που άλλαξε ριζικά και αναβάθμισε σημαντικά τη φυσιογνωμία της θέσης που τοποθετήθηκε και της γύρω περιοχής.  Ένα έργο που ταιριάζει απόλυτα με τους τέσσερις στρατηγικούς στόχους: Πολιτισμός, Άνθρωπος, Πόλη, Περιβάλλον της «2023 Ελευσίνα» Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, που στοχεύει στην ανάδειξη και την ανάπτυξη της υλικής και άυλης οικονομίας της πόλης, με τη διαμεσολάβηση και παρέμβαση της Τέχνης, του Πολιτισμού και της Έρευνας.

Την τελετή, στην οποία είχαμε τη χαρά και την τιμή να συμμετάσχουμε, λάμπρυναν με την παρουσία τους πολυάριθμοι παράγοντες της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, των τοπικών Αρχών και φορέων, από τους οποίους συγκρατούμε τον Γ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Β’ Δυτ. Αττικής κ. Αθ. Μπούρα, τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Β’ Δυτ. Αττικής Δρ. Γεώργιο Κώτσηρα και τον Γραμματέα της Βουλής και Βουλευτή Β’ Δυτ. Αττικής κ. Ευαγ. Λιάκο και τον Αντιπρόεδρο της Ε.Α.Α.Λ.Σ. Αντιναύαρχο ΛΣ (εα) κ. Ι. Καραγεωργόπουλο.

Δεν μπορούμε, τέλος, να παραλείψουμε την παρουσία του Κεντρικού Λιμενάρχη Ελευσίνας Πλοιάρχου ΛΣ κ. Άγγελου Γραμματέα και του προσωπικού του, που είχαν την ευθύνη της εφαρμογής των επιβεβλημένων μέτρων αστυνόμευσης, τροχαίας, τάξης και ασφάλειας, ώστε η όμορφη αυτή τελετή να λήξει χωρίς απρόοπτα και από αυτή να μας μείνει η ευχάριστη ανάμνησή της και το καλαίσθητο γλυπτό της κας. Σταυροπούλου.

 ΠΗΓΗ: ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print