Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Κατατίθεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ – Τι θα ισχύσει με παύση κρατήσεων ν. 4093/12

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, πρόθεση του ΥΠΕΘΑ είναι να κατατεθεί στις 3 Οκτωβρίου 2022 ημέρα Δευτέρα το πολυνομοσχέδιο, που αφορά μείζονα θέματα των στελεχών ΕΔ, προκειμένου να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.


Η ανάρτηση του πολυνομοσχεδίου στη διαύγεια θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 και στη συνέχεια αναμένεται να κατατεθεί στη βουλή στις 3 Νοεμβρίου 2022 ημέρα Πέμπτη.


Υπενθυμίζουμε ότι το πολυνομοσχέδιο είχε βγει πριν λίγο καιρό στη δημοσιότητα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αλλά μετά από συζητήσεις, έγιναν νέες τροποποιήσεις – ρυθμίσεις – αλλαγές -συμπληρώσεις.


Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ύστερα από συνομιλία που είχε στη ΔΕΘ, δόθηκαν εγγυήσεις τόσο από τον ΥΦΕΘΑ. κο. Χαρδαλιά Νικόλαο, όσο και από τον ΥΕΘΑ κο. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο ότι εντός του πρώτου 15νθημέρου του μηνός Οκτωβρίου θα κατατεθεί νομοσχέδιο από το ΥΠΕΘΑ το οποίο θα περιέχει και το συνταξιοδοτικό των ΕΠΟΠ προς επίλυση.


Για τους Απόστρατους σχετικά με την παύση της κράτησης του ν.4093/12 στα μερίσματα τους, δεν επηρεάζεται από τις αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο και θα περιλαμβάνει σε άρθρο του την παύση της κράτησης με αναδρομική ισχύ από 1/1/2021 (ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ).


Για οτιδήποτε νεότερο για θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.


ΠΗΓΗ: staratalogia.gr

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print