Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Διαπεραιωτές…ανθρωπιΖμού


Η εργαλειοποίηση του ανθρώπινου πόνου και της ανθρώπινης δυστυχίας είναι μια πολύ παλιά ιστορία.  Αρκετοί από εσάς θα θυμόσαστε ότι η Αφρική, παλιότερα, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρότερες ανθρωπιστικές κι επισιτιστικές κρίσεις.  Το κυριότερο πρόβλημα, τότε, ΔΕΝ ήταν ότι τα πλούσια κράτη και οργανισμοί δεν έστελναν τρόφιμα και φάρμακα, αλλά ότι οι κάθε λογής κυβερνήσεις, φύλαρχοι, πολέμαρχοι και επαναστατικοί ηγέτες των περιοχών αυτών άρπαζαν όλα αυτά τα φορτία, αφήνοντας τους πληθυσμούς των δυστυχισμένων ανθρώπων να πεθάνουν από ασιτία, δίψα και ασθένειες.

Όλοι αυτοί που θεωρούν ότι έχουν εξουσία ζωής ή θανάτου επάνω στους ανθρώπους, ποτέ δεν δίστασαν να δημιουργήσουν τέτοιες κρίσεις.  Αυτό που οι διακατεχόμενοι από μονόπλευρο «ανθρωπιΖμό» συμπολίτες μας, δεν μπορούν (ή δεν επιθυμούν) να καταλάβουν είναι ότι, οι διάφοροι παλαιάς κοπής αυταρχικοί ηγετίσκοι, που χρησιμοποιούν εκατομμύρια ανθρώπους που, είτε έρχονται ως πρόσφυγες από τους πολέμους που οι ίδιοι διεξάγουν, είτε φέρνουν με αεροπλάνα, δωρεάν στις επικράτειές τους από απόμακρες γεωγραφικά ασύνδετες (πλην όμως, θρησκευτικά ριζοσπαστικοποιημένες) χώρες (με εργαλειοποιημένες κυβερνήσεις), σχηματίζουν έναν «υβριδικό στρατό» πρώτης κρούσης εναντίον της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Σ’ αυτή την πορεία, χιλιάδες «διαπεραιωτές ανθρωπισμού» δρουν εκατέρωθεν των συνόρων, είτε απροκάλυπτα (π.χ. στην Τουρκία), είτε με τον μανδύα κάποιας «ανθρωπιστικής» ΜΚΟ στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία και, είτε θησαυρίζουν από τα ευρωπαϊκά κονδύλια που ρέουν για την ανακούφιση αυτών των προσφύγων, είτε τους «αρμέγουν» κανονικά, χρεώνοντας έκαστο χιλιάδες δολάρια για κάθε «διαπεραίωση».

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν θα δείτε ΚΑΜΙΑ «ανθρωπιστική ΜΚΟ» να δραστηριοποιείται σε περιπτώσεις μεγάλων φυσικών καταστροφών, όπου θύματα μπορεί να είναι χιλιάδες Ευρωπαίοι.  Απλά, δεν έχει χρήμα αυτού του είδους ο «Ανθρωπισμός».

Μετά τη σθεναρή αντίσταση της Ελληνικής Κυβέρνησης απέναντι σε αυτά τα κύματα, που μείωσε τις ροές τους κατά 90% σε σχέση με το 2015, ανακάλυψαν το όπλο της προπαγάνδας, απευθυνόμενοι στο συναίσθημα του απλού πολίτη, για δήθεν «αβοήθητους πρόσφυγες» που χάνουν τη ζωή τους στον αγώνα για «ελευθερία».

Έτσι, το τελευταίο διάστημα κλιμακώθηκε και εν τέλει κορυφώθηκε άλλη μια (αδιευκρίνιστης, πλην όμως καταφανώς αλλοδαπής προέλευσης και έμπνευσης) υβριδική επιχείρηση αποσταθεροποίησης (πληροφοριακή επίθεση) κατά της Ελλάδας.

Ξεκίνησε με «εκπομπή» (μέσω της «εργαλειοποιημένης» εφαρμογής Alarm Phone) μιας «κραυγής απόγνωσης» ομάδας 39 συριακής καταγωγής «αβοήθητων» μεταναστών (με μικρά παιδιά), εγκλωβισμένων σε νησίδα φερόμενη να ανήκει στην Ελλάδα, αλλά και με καλά σκηνοθετημένα video τους να προβάλλονται σε ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Όπως αναμενόταν, αυτή η «κραυγή απόγνωσης» άγγιξε αρκετούς ημεδαπούς επαγγελματίες «ευαίσθητους», που τον αγώνα ανθρωπιάς τους κατά των «ανάλγητων» κρατικών Αρχών τον διεξάγουν από την ξαπλώστρα των διακοπών τους και, που με τα…οργισμένα tweets και posts τους, κάνουν πολιτική πάνω στην ανθρώπινη δυστυχία.

Κάπως έτσι, λοιπόν, η αρχική κυκλοφορία του αφηγήματος αναπαράχθηκε από διάφορους «χρήσιμους ηλίθιους» (είδος που πλεονάζει στη χώρα μας) ενισχύοντας το αποτύπωμά του στην κοινή γνώμη της χώρας μας μέσω περίπου 1000 bot accounts (ψεύτικων ή στρατολογημένων λογαριασμών σε Μ.Κ.Δ.).

Και, μολονότι η Ελλάδα προέβη σε άρνηση (σε επίσημα και ανεπίσημα κανάλια) ότι η νησίδα του Έβρου δεν είναι μέρος της Ελληνικής επικράτειας, οι πληροφοριακές πιέσεις όχι μόνον συνεχίσθηκαν αλλά ενισχύθηκαν.

Περαιτέρω, με μακροσκοπικά και τεχνικά μέσα, οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές (Ε.Δ., ΕΛ.ΑΣ. κλπ.) ερεύνησαν τη νησίδα χωρίς να εντοπίσουν παρουσία ανθρώπων σε αυτή αλλά και πουθενά αλλού κατά μήκος της ελληνοτουρκικής μεθορίου κι ενημέρωσαν τις ομόλογες Τουρκικές Αρχές.  Στην ίδια, μάλιστα, διαπίστωση κατέληξαν τόσο οι γιατροί κι οι νοσοκόμες που κατέφθασαν στο σημείο από την Τουρκική πλευρά προς βοήθεια των «εγκλωβισμένων» πλην εν τέλει άφαντων Σύριων, όσο και η Τουρκική Αστυνομία, που σε σχετική έρευνα και συνακόλουθη δημόσια ενημέρωση κι αυτή δεν εντόπισε ψυχή ζώσα πουθενά!!!

Παρά την ελάχιστη διείσδυση του στο εσωτερικό της χώρας μας και τον εμφανώς ΠΡΟΚΑΤ χαρακτήρα του αφηγήματος, διάφοροι στρατολογημένοι (;;;) «αναμεταδότες» ευρωπαϊκού και διεθνούς υπόβαθρου σε διεθνείς οργανισμούς, διεθνή ιδρύματα, ξένα ΜΜΕ αλλά και στο Ευρωκοινοβούλιο, εξακολούθησαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, διατηρώντας το θέμα στο προσκήνιο.

Ποια ήταν τα κίνητρά τους;;;  Θα σας αφήσουμε να τα διαγνώσετε μονάχοι σας, αγαπητοί μας αναγνώστες…

Εμείς, πάντως, δεν μπορούμε να μην πιστέψουμε ότι όλο αυτό έχει να κάνει με την επιδίωξη πρόκλησης σοβαρού μεθοριακού επεισοδίου με απρόβλεπτες προεκτάσεις…

Όλοι αυτοί οι ευαισθητούληδες «ανθρωπιστές» τις περισσότερες φορές, αν δεν είναι απλά παραπλανημένοι συμπολίτες μας, τότε θα είναι στρατολογημένοι όλων αυτών που προσπαθούν να πλήξουν την Πατρίδα μας και την Ευρώπη και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται, από όλες τις Κρατικές Αρχές της χώρας μας.

Έφτασαν, κάποιοι απατεώνες, να εξευτελίσουν ακόμα και την έννοια του Ανθρωπισμού, που γεννήθηκε στην ήπειρό μας, για χάρη κάποιων εφήμερων υλικών ή πολιτικών κερδών.

Και, επειδή σε κάθε δράση υπάρχει πάντα και αντίδραση, ας μην παραξενευόμαστε με την αναβίωση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, που παρατηρούνται τελευταία σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και έχουν φέρει στο προσκήνιο άτομα σαν τον Σαλβίνι, τη Μελόνι, τη Λεπέν, τον Όρμπαν και άλλους τέτοιους.

Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στον Έβρο, γινόταν, γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται στα θαλάσσια σύνορά μας.

Εκεί, ιδίως στο Ανατολικό Αιγαίο αλλά και αλλού, πάγιοι στόχοι της πληροφοριακής επίθεσης αποτελούν οι ακρίτες μας και, πιο συγκεκριμένα, το ηθικό τους φρόνημα.

Αυτό επιδιώκουν να κάμψουν και να καταρρακώσουν όσοι κύκλοι «κατασκευάζουν» παραπληροφόρηση και εκφοβίζουν τους ακρίτες μας με κατηγορίες περί βαρβαρότητας, που δεν τεκμηριώνονται παρά με «στοιχεία» αποκλειστικά και μόνον των Τουρκικών Αρχών ασφαλείας.

Οι ίδιοι κύκλοι είναι αυτοί που, συστηματικά, τροφοδοτούν τον ξένο τύπο με κατασκευασμένα «δημοσιεύματα» εναντίον των συναδέλφων μας και μετά πανηγυρίζουν για τα όσα «αποκαλύπτει ο ξένος τύπος» για το «βάρβαρο» τρόπο με τον οποίο φυλάνε τα θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο οι Ελληνικές Αρχές.  Αυτό δεν είναι υποκρισία;;;

Εμείς, αγαπητοί μας αναγνώστες, πιστεύουμε μόνον όσα επισήμως επιβεβαιώνονται ως αληθινά.  Όχι οτιδήποτε μας «σερβίρουν» οι προστηθέντες «διαπεραιωτές ανθρωπιΖμού»…

Έχουμε αταλάντευτη εμπιστοσύνη στους ακρίτες μας που φυλάνε εθνικά και Ευρωπαϊκά σύνορα ξαγρυπνώντας, για να μπορούμε εμείς να κοιμόμαστε ήσυχα… Δεν τους πετροβολούμε, δεν τους αμφισβητούμε, δεν αφήνουμε την εμπιστοσύνη μας προς αυτούς να την αποσταθεροποιήσει κανένα κέντρο παραπληροφόρησης.  Εμείς ακούμε τις κραυγές απόγνωσης των συνοριοφυλάκων μας, τους στηρίζουμε και τους ενισχύουμε, με κάθε κόστος!!!

Το ίδιο πρέπει να κάνετε όλοι με κάθε κόστος, εάν θέλετε τη φύλαξη των συνόρων μας!!!

Άλλωστε, έναντι υψηλού τιμήματος το ίδιο θα συνεχίσουν να κάνουν και οι «διαπεραιωτές ανθρωπιΖμού», που πασχίζουν για το άνοιγμα των συνόρων μας!!!

Έκαστος…εφ’ ώ ετάχθη!!!

 

ΠΗΓΗ: ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print