Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Ενισχυμένη και μόνιμη παρουσία Ε.Α.Α.Λ.Σ. στο Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ


Με την παρούσα ανακοίνωση σας γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:


Η σημερινή ημέρα για την Ε.Α.Α.Λ.Σ. είναι ημέρα-σταθμός, καθώς το παρελθόν συναντιέται με το παρόν και με το μέλλον του Σώματος αφού η οικογένεια των Αποστράτων του ΛΣ θα λειτουργεί πλέον στο δικό της χώρο, και μέσα στο Αρχηγείο του ΛΣ.


Το Υπουργείο Ναυτιλίας πάντοτε ήταν και θα συνεχίσει να είναι το “σπίτι” για όλους τους Έλληνες Λιμενικούς και ασφαλώς για τους αποστράτους.


Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ θα μπορεί στο εξής να χρησιμοποιεί και το συγκεκριμένο χώρο για τη στέγαση των γραφείων της και για την εξυπηρέτηση όλων των πρωτοβάθμιων Συνδέσμων, με σκοπό την ανάπτυξη κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών για την ανταλλαγή απόψεων, την υλοποίηση κοινών εκδηλώσεων και την εμπέδωση κι ενδυνάμωση αμφίδρομων σχέσεων.


Εν ενεργεία και εν αποστρατεία συνάδελφοι συγκλίνουν πλέον σε έναν ενιαίο φυσικό χώρο μέσα από τον οποίο θα συνεχίζουν να συμπράττουν και να προσφέρουν αρμονικά κι αμέριστα υπηρεσίες τόσο στο Σώμα όσο και στον πολίτη και στο κοινωνικό σύνολο. 


Τα νέα γραφεία της Ένωσης βρίσκονται στο ισόγειο του Αρχηγείου Λ.Σ. στην αίθουσα υπ’ αριθ. 017 (ταχ. διεύθυνση: Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, οδός Ακτή Βασιλειάδη πύλη Ε1-Ε2, Δραπετσώνα Τ.Κ. 185 10), λειτουργούν παράλληλα με τα κεντρικά γραφεία της Ε.Α.Α.Λ.Σ. στον Πειραιά και είναι τηλεφωνικά προσβάσιμα στο τηλ. 213 137 4213. 


Ευχαριστούμε όλους όσοι συνετέλεσαν στη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία, χωρίς τη συμβολή των οποίων δεν θα είχε επέλθει το εξαιρετικό αποτέλεσμα που φαίνεται στις φωτογραφίες.Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print