Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Ε.Α.Α.Λ.Σ. Ενημέρωση για την έκδοση του περιοδικού

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Μελών Ε.Α.Α.Λ.Σ.

Αγαπητά και αξιότιμα Μέλη της Ε.Α.Α.Λ.Σ.,

Γνωρίζετε ότι  η Ένωσή μας εκδίδει το περιοδικό “ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ”, σε έντυπη μορφή και ανά τρίμηνο. 

Μέχρι σήμερα, αποτελούσε το μόνο μέσο και τρόπος ενημέρωσης μιας και οι εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας δεν κάλυπταν την ειδησεογραφία της Λιμενικής Οικογένειας.

Ανάλογα δρούσαν και όλα τα μεγάλα σωματεία.

Σήμερα έχουμε έναν νέο, ηλεκτρονικό  κόσμο που  τα μέσα  αλλά και η ταχύτητα διάδοσης της πληροφορίας είναι  ασύλληπτη.

Τα σύγχρονα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ), Ραδιόφωνο, Τηλεόραση και κυρίως το Διαδίκτυο έχουν μπει δραστικά  στην καθημερινότητα όλων μας, με αποτέλεσμα ένα περιοδικό που περιέχει ειδησεογραφικό υλικό του περασμένου τριμήνου να μην έχει σημαντική αξία όταν φτάνει στα χέρια των μελών της Ένωσης.

Η ΕΑΑΛΣ έχει προσαρμοστεί στις νέες τεχνολογίες.

 

Ήδη έχει δημιουργήσει δική της ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο(www.eaals.gr), που άμεσα αναρτώνται  χρήσιμες πληροφορίες για δραστηριότητες της,  ειδήσεις για θέματα που αφορούν τους συνταξιούχους του Λιμενικού Σώματος και γενικότερα όλων των ενστόλων, δημοσιεύονται επιστολές  και απόψεις μελών της για διάφορα θέματα.

 

Συνεπώς το περιεχόμενο ύλης που κάλυπταν  μέχρι σήμερα τα Λιμενικά Χρονικά έχει ήδη στην πράξη ηλεκτρονικά υποκατασταθεί από  την ιστοσελίδα και την σελίδα στο fb.

 

Το Δ.Σ. της ΕΑΑΛΣ αποφάσισε την αλλαγή τόσο στον προσανατολισμό του περιοδικού της Ένωσης όσο και στον τρόπο κυκλοφορίας του.

 

Για λόγους περιορισμού άσκοπων δαπανών(απορροφά το70%του ετήσιου προϋπολογισμού της ένωσης μας) και σε μια προσπάθεια ανοίγματος της ΕΑΑΛΣ στην Περιφέρεια της χώρας όπου κατοικούν σχεδόν πάνω από το 70% των μελών της με διάφορες εκδηλώσεις και παρεμβάσεις, αποφασίστηκε η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού μας.

 

Για την εξυπηρέτηση εκείνων των μελών  τα οποία δεν έχουν εξοικειωθεί με την τεχνολογία των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αποστολή και σε έντυπη μορφή του περιοδικού  σε όλα τα μέλη άνω των 70 ετών, εφόσον το επιθυμούν.

 

Προς τούτο καλούμε τα μέλη μας  άνω των  70 ετών που δεν έχουν εξοικειωθεί με την χρήση του Διαδικτύου να το δηλώσουν στην Ένωση  εντός αποκλειστικής προθεσμίας που εκπνέει την 31/07/2022 (eaalsgr@yahoo.gr) ώστε να τους αποστέλλεται και σε έντυπη μορφή.

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print