Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Συνάντηση νέου Δ.Σ. Ε.Α.Α.Λ.Σ. με κ.κ. Αρχηγό και Υπαρχηγούς Λ.Σ

 

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. με τον Αρχηγό ΛΣ Αντιναύαρχο Γεώργιο Αλεξανδράκη.

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν  και οι δύο Υπαρχηγοί του Σώματος Αντιναύαρχοι ΛΣ Αργυράκης Ιωάννης και Τσελίκης Αλέξανδρος.

Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των σε αφυπηρέτηση στελεχών ΛΣ εκφράσαμε τα θερμά συγχαρητήριά μας για την πανάξια ανάδειξή τους στα ύπατα αξιώματα του Λιμενικού Σώματος ευχόμενοι κατά τη διάρκεια της θητείας τους να έχουν υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στη δύσκολη αποστολή τους, εκπληρώνοντας με αποτελεσματικότητα τα νέα τους καθήκοντα, κάτι που όπως επισημάναμε εγγυάται η μέχρι τώρα λαμπρή πορεία τους σε όλες τις βαθμίδες της Ιεραρχίας.

Τονίσαμε ότι η παρουσία τους στην Ηγεσία της Λιμενικού Σώματος προσδοκούμε να  συμβάλλει, έτι περαιτέρω, στην κατεύθυνση ανάδειξης του τεράστιου κοινωνικού και εθνικού έργου του Λιμενικού Σώματος, ενώ παράλληλα να προσδώσει το όραμα το οποίο καθημερινά θα συνοδεύεται με πράξεις.

Διαβεβαιώσαμε τον κ. Αρχηγό  ότι θα σταθούμε αμέριστοι συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο του, καθώς πρωταρχικός μας στόχος είναι η στήριξη των εν ενεργεία συναδέλφων καθώς της Ηγεσίας του. 

Περαιτέρω θέσαμε υπόψιν του ζητήματα που μας απασχολούν και  άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Συγκεκριμένα ζητήθηκε:

(1) Η σύσταση «Γραφείου Αποστράτων», υπαγόμενου στο Γρ. Αρχηγού Λ.Σ.

(2) Η ανάληψη πρωτοβουλίας από το Αρχηγείο για την έκδοση απόφασης συγγραφής της Ιστορίας του Λ.Σ.

(3) Η τροποποίηση υφιστάμενων διατάξεων, για τον ετήσιο εορτασμό της «Ημέρας Αποστράτων», ώστε αυτός να συμπίπτει και να συνεορτάζεται με την «Ημέρα Ίδρυσης Λ.Σ.»

(4) Η επαναλειτουργία της «θέσης Λ.Σ. (help-desk) στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών», με σκοπό την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των μελών της Ένωσής μας.

(5) Η χορήγηση ξιφών στους ε.α Αξιωματικούς  καθώς αυτά δεν αποδόθηκαν σε ολόκληρες σειρές εξ Υπαξιωματικών. Η απόδοση του ξίφους έστω και καθυστερημένα αποτελεί απόδοση τιμής και έμπρακτης αναγνώρισης των υπηρεσιών τους.

Ο Αρχηγός  Λ.Σ. αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων, εκδήλωσε τη βούλησή του να μεριμνήσει για τη συνολική ικανοποίησή τους.

Από πλευράς μας, παραμένουμε ικανοποιημένοι από τις παρασχεθείσες διαβεβαιώσεις, αλλά, παράλληλα, περιμένουμε απτά αποτελέσματα.

       Ο Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας
Σταύρος Βοϊδονικόλας                               Δημήτρης Σαϊτάκης

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print