Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

ΕΑΑΛΣ Ενημέρωση: Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ-Νέα αναβολή

 

Νέα αναβολή σημειώθηκε στη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου ΥΠΕΘΑ, που στις ρυθμίσεις του, περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η κατάργηση των μειώσεων στα μερίσματα των Μετοχικών Ταμείων (Σ-Ν-Α) που είχε επιβάλει ο ν. 4093 το 2012 και η αναδρομική επιστροφή τους, που ήταν προγραμματισμένη για χθες Τετάρτη 25.1.2023 στις 16:00.

Αυτή τη φορά, αιτία για την αναβολή της επεξεργασίας του ν/σ ΥΠΕΘΑ από τη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου ήταν η κατατεθείσα πρόταση δυσπιστίας, που προκάλεσε “ολική” ανατροπή του προγραμματισμού συνεδριάσεων όλων των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα συνεδριάσεων των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών που διαμορφώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Έργου (Διαρκών και Ειδικών Μόνιμων Επιτροπών) αναμένεται να διαμορφωθεί εκ νέου, μετά την ολοκλήρωση συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας από την Ολομέλεια της Βουλής, οπότε θα δημοσιευθεί δίνοντάς μας τη δυνατότητα να σας ενημερώσουμε για την περαιτέρω πορεία συζήτησης του νομοσχεδίου.  

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print