Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Ε.Α.Α.Λ.Σ.:Αξιόλογη παρουσία του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ στην έκθεση East Med Yacht Show στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.

 Η Έκθεση Επαγγελματικών Επανδρωμένων Πλοίων Αναψυχής «East Med Yacht Show 2019» πραγματοποιήθηκε  στην Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά  από 10 έως και 13 Μαΐου.           

Η παρουσία του Λιμενικού Σώματος στην έκθεση είναι μια από τις εκδηλώσεις  του για τον εορτασμό των 100 χρόνων  παρουσίας στην Ελλάδα

Η έκθεση, κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων σαλονιών για το θαλάσσιο τουρισμό.

            Διοργανώνεται από  την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, ενώ στη φετινή διοργάνωση τιμώμενος Δήμος είναι ο Δήμος Κεφαλλονιάς.

          Σύμφωνα με τους διοργανωτές η έκθεση αποσκοπεί σε: Τόνωση του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού, αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των πλοίων αναψυχής, βελτίωση της θέσης της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, καθιέρωση της Ελλάδας ως μόνιμου και συνεχούς τουριστικού προορισμού, ανάπτυξη του δείκτη της ανταγωνιστικότητας σε σχέση με το ποιοτικό και εξειδικευμένο στοιχείο του θαλάσσιου τουρισμού, δημιουργία συνεργασιών με φορείς από το εξωτερικό, διεύρυνση των συνεργασιών και με άλλους ελληνικούς φορείς, που δραστηριοποιούνται με, σεβασμό και σοβαρότητα στην ελληνική τουριστική αγορά.

Οι επισκέπτες μπόρεσαν να δουν την έκθεση σκαφών με 60 και πλέον σκάφη – μέλη της Ε.Π.Ε.Σ.Τ. (επανδρωμένα motoryachts, sailingyachts, catamaran και bareboats)

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print