ΕΑΑΛΣ: Αυτοί είναι οι Αξιωματικοί (ε.ε.) που βραβεύθηκαν

Εκείνα τα μέλη που, το περασμένο Σάββατο 20/1/2024, βρέθηκαν στο αίθριο του Αρχηγείου ΛΣ στη Δραπετσώνα, είτε γνώριζαν, είτε ρώτησαν κι έμαθαν ποιοι είναι οι δύο εν ενεργεία Αξιωματικοί ΛΣ που βραβεύθηκαν από την ΕΑΑΛΣ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Όμως, όσα από τα μέλη της δεν μπόρεσαν να παραστούν στη μεγάλη γιορτή της ΕΑΑΛΣ (και είναι πολύ περισσότερα από όσα ήταν παρόντα), ρωτούν να μάθουν γι’ αυτούς.

Απαντώντας στα ερωτήματά τους σας τους παρουσιάζουμε:

Ο Αντιπλοίαρχος ΛΣ Γιώργος Ελευθεράκης είναι Νικαιώτης γέννημα-θρέμμα και αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο κατετάγη στις 26/9/1988 στο Λιμενικό Σώμα, ως Δόκιμος Υπαξιωματικός ΛΣ του 31ου Σ.Δ.Υ.Λ.Σ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μετά από 21 χρόνια θητείας σε διάφορες περιφερειακές και κεντρικές υπηρεσιακές δομές του ΛΣ (και μια σοβαρή περιπέτεια υγείας από την οποία βγήκε νικητής), είναι από τις 22/10/2010 στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας (Επιστασία) της Διεύθυνσης Προσωπικού του Αρχηγείου ΛΣ, του οποίου σήμερα είναι Προϊστάμενος.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών (26 και 22 ετών).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Πλωτάρχης ΛΣ Παναγιώτης Φράγκος κατάγεται από το Λουκά Ηλείας, είναι απόφοιτος του Λυκείου Σιμόπουλου Ηλείας, ενώ ως στρατεύσιμος υπηρέτησε 24μηνη θητεία στην Π.Α. ως μηχανικός ραντάρ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο Λιμενικό Σώμα κατετάγη ως Λ/Φ στις 17/4/1989 και ύστερα από 13 έτη συνεχούς υπηρεσίας στην Επισκευαστική Βάση ΛΣ στο Παλατάκι, το 2002 μετατέθηκε και έκτοτε υπηρετεί στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας (Επιστασία) της Διεύθυνσης Προσωπικού του Αρχηγείου ΛΣ.

Σήμερα, είναι ο οικονομικός διαχειριστής της Λέσχης ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, που ιδρύθηκε (ΦΕΚ Β’ αριθ. 3400/10-08-2018) και λειτουργεί με σκοπό την εξυπηρέτηση των ψυχαγωγικών και πολιτιστικών αναγκών και της λειτουργίας εστιατορίου του προσωπικού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών (30 και 23 ετών).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print