Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Μέλος της ΕΑΑΛΣ ο σύμβουλος της Λιμενικής Αστυνομίας Σομαλίας

Από ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook της ενωσιακής αποστολής EUCAP Somalia (EU civilian crisis management mission strengthening maritime security sector and police development) πληροφορούμαστε ότι στο τοπικό γραφείο της στην Puntland, Σομαλίας, ολοκληρώθηκε 4ήμερος κύκλος εκπαιδεύσεων σε θέματα ISPS, ISM και αγγλικής γλώσσας και ορολογίας στελεχών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας του λιμένα Bossaso.

Επίσης, με χαρά διαπιστώσαμε ότι τα σεμινάρια υλοποίησε ο ναυτιλιακός σύμβουλος της EUCAP Somalia και μέλος της ΕΑΑΛΣ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ (εα) κ. Ανάργυρος Κεφάλας. Τα στελέχη που εκπαιδεύτηκαν από τον συνάδελφό μας εξοικειώθηκαν με την αγγλική ορολογία που χρησιμοποιείται διεθνώς σε ειδικά ζητήματα όπως η Έρευνα & Διάσωση, ο εξοπλισμός Ατομικής Προστασίας, οι Κώδικες ISM και ISPS, ως επίσης στη Ναυτική Τέχνη και Εμπειρία.

Tέλος, οι ναυτικές δεξιότητες των στελεχών της Σομαλικής Λιμενικής Αστυνομίας θα ενισχυθούν με μηνιαία συμπληρωματικά μαθήματα κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους._

May be an image of 5 people and people studying

ΠΗΓΗ: eucapsom

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print