Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Η Make-A-Wish Ελλάδος βραβεύει την ΕΑΑΛΣ

Τη δωρεά €300 του ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ για την υλοποίηση των ευχών τριών μικρών παιδιών βράβευσε χτες 5/3/2024 ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Make – A – Wish (Κάνε Μια Ευχή) Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι η δωρεά της ΕΑΑΛΣ έγινε με αφορμή φιλανθρωπικό αγώνα υδατοσφαίρισης μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών και διακεκριμένων αθλητών στελεχών του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ, που διεξήχθη στις 21 Ιανουαρίου 2024 στο Σεράφειο Κολυμβητήριο Πειραιά με συνδιοργανωτές του την ΓΓΝΛ του ΥΝΑΝΠ και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε χτες 5/3/2024 στο αίθριο του ΥΝΑΝΠ μια όμορφη εκδήλωση για την προσφορά συλλεκτικής μπάλας σε όσους πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη δωρεά στον φιλανθρωπικό αγώνα υδατοσφαίρισης.

Στους λοιπούς μεγάλους δωρητές απονεμήθηκαν συμβολικά βραβεία, που, εκ μέρους της ΕΑΑΛΣ, παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΔΣ Στ. Βοϊδονικόλας από τον Πλωτάρχη ΛΣ Θοδωρή Βλάχο, προπονητή της Εθνικής μας Ομάδας Υδατοσφαίρισης.

Στην εκδήλωση από την ΕΑΑΛΣ παρέστησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ ΕΑΑΛΣ Ι. Καραγεωργόπουλος και η Ταμίας του ΔΣ ΕΑΑΛΣ και Υπεύθυνη Τομέα Ισότητας Ελ. Κοντάκου._

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print