Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Στην ΕΑΑΛΣ σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς

Με πρωτοβουλία της ΕΑΑΛΣ, επισκέφθηκε σήμερα 13 Μαρτίου 2024 το γραφείο της Ένωσης στο κτίριο ΥΝΑΝΠ/Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ο γνωστός σε όλους δημοσιογράφος, τηλεπαρουσιαστής και οικονομικός συντάκτης κ. Γιώργος Αυτιάς.

Τον κ. Αυτιά υποδέχτηκε εξαμελές κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΑΑΛΣ αποτελούμενο από τον Πρόεδρο ΔΣ Στ. Βοϊδονικόλα, τον Αντιπρόεδρο ΔΣ Ι. Καραγεωργόπουλο, την Ταμία και υπεύθυνη Τομέα Ισότητας Ελ. Κοντάκου, τον Εκτελεστικό Γραμματέα Α. Θεοφίλου, τον αναπλ. Εκτελεστικό Γραμματέα Αθ. Αποστολόπουλο και το μέλος ΔΣ Νικ. Μπακιρτζή.

Γνωστός από τις εκπομπές που παρουσιάζει για την ευαισθησία του σε θέματα που απασχολούν τους συνταξιούχους, ο κ. Αυτιάς ενημερώθηκε συνοπτικά για τα ζητήματα που απασχολούν τους απόστρατους και ζήτησε συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξή τους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Επίσης, κατά την παραμονή του στο κτίριο ΥΝΑΝΠ/Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στη Δραπετσώνα, ο κ. Αυτιάς είχε σύντομες εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Αρχηγό ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχο ΛΣ κ. Γεώργιο Αλεξανδράκη και τον Πρόεδρο της ΕΠΛΣΑΠΝ & Αντιπρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ Βασίλη Κουζή._

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print