Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Τα σούπερ μάρκετ που είναι ανοιχτά σήμερα, Καθαρά Δευτέρα

Ορισμένα σούπερ μάρκετ ανοίγουν σήμερα, Καθαρά Δευτέρα (18/03) για εξυπηρετήσουν το κοινό λόγω της ημέρας – Ανοιχτή και η Βαρβάκειος Αγορά

Καθαρά Δευτέρα 2024: Όπως και κάθε χρόνο ιχθυοπωλεία, φούρνοι, αλλά και η Βαρβάκειος Αγορά και η Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη θα είναι ανοιχτά για να εξυπηρετήσουν το κοινό, όπως επίσης και ορισμένα σούπερ μάρκετ.

Πιο συγκεκριμένα, παρότι οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις δεν θα λειτουργούν εκείνη την ημέρα, ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ Lidl και Market In, καθώς και συγκεκριμένα καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market.

Ειδικότερα, τα καταστήματα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Lidl θα λειτουργήσουν από τις 08.00 έως τις 14.00

Τα καταστήματα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Market In από τις 08:30 έως τις 14:30

Όσον αφορά στα καταστήματα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας My Market, θα λειτουργήσουν από τις 08.00 έως τις 14.00 τα εξής καταστήματα:

ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΜΕΓΑΡΑ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ, ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΤΡΑΚΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ, ΑΥΛΙΔΑ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΒΟΛΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ, ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΓΥΘΕΙΟ ΠΑΤΡΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΕΡΕΤΡΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ, ΙΣΤΙΑΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΙΤΕΑ ΠΥΡΓΟΣ ΑΛΦΕΙΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ ΡΟΔΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ ΚΟΜΒΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑ, ΚΟΡΩΠΙ ΣΠΑΤΑ, ΛΑΡΙΣΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΛΑΥΡΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΛΟΥΤΣΑ ΧΙΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΩΡΩΠΟΣ.

Τα καταστήματα My market Local θα λειτουργήσουν με ωράριο λειτουργίας 08:00 – 22:00, ενώ τα πρατήρια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ και ΡΟΔΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα λειτουργήσουν με ωράριο 10:00 – 16:00

Εξάλλου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΑΒ Βασιλόπουλος, το μοναδικό κατάστημα στην Αττική της αλυσίδας που θα είναι ανοιχτό την Καθαρά Δευτέρα θα είναι αυτό του αεροδρομίου στα Σπάτα με ωράριο 7:00 – 23:00.

Τι ισχύει για λαϊκές και Βαρβάκειο Αγορά

Κανονικά θα λειτουργούν την Καθαρά Δευτέρα οι λαϊκές και η Βαρβάκειος αγορά, από τις 07:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, με έμφαση βεβαίως στα αγαπημένα σαρακοστιανά εδέσματα.

Ανοιχτοί και οι φούρνοι, που θα προσφέρουν την παραδοσιακή λαγάνα.

ΠΗΓΗ: vradini.gr

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print