Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Κλιμάκιο ΕΑΑΛΣ στο Σύλλογο Αποστράτων Λιμενικών Δυτ. Ελλάδος

Αυθημερόν στην Πάτρα μετέβη σήμερα 21/3/2024 τριμελές κλιμάκιο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΛΣ, αποτελούμενο από το Πρόεδρο ΔΣ Στ. Βοϊδονικόλα, τον Αντιπρόεδρο ΔΣ Ι. Καραγεωργόπουλο και την Ταμία ΔΣ και υπεύθυνη Τομέα Ισότητας Ελ. Κοντάκου.

Σε κατάλληλα εξοπλισμένη αίθουσα του Οργανισμού Λιμένα Πατρών το κλιμάκιο ΔΣ της ΕΑΑΛΣ έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος μελών του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικών Δυτικής Ελλάδας (έτος ίδρυσης 1996), ως επίσης από αντιπροσωπεία του Κεντρικού Λιμενάρχη Πατρών Πλοιάρχου ΛΣ κ. Λάζαρου Χανουμίδη, αποτελούμενη από την Υπολιμενάρχη Κεντρικού Λιμένα Πατρών Αντιπλοίαρχο ΛΣ κα. Παναγιώτα Κολοβού και τον Αντιπλοίαρχο ΛΣ κ. Φώτιο Σκούρτα. Επισημαίνεται ότι, τόσο ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών όσο και ο Προϊστάμενος της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ Πλοίαρχος ΛΣ κ. Ιωάννης Πουλημένος, απουσίαζαν σήμερα εκτός έδρας (Καλάβρυτα) σε υπηρεσιακή μετακίνηση.

Κατά την πολύωρη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, δόθηκε η δυνατότητα στο κλιμάκιο ΔΣ της ΕΑΑΛΣ να αναπτύξει τις πολυάριθμες δράσεις του τα δύο χρόνια από την ανάληψη της διοίκησης της Ένωσης και τις δράσεις που έχουν προγραμματισθεί μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του, το Μάιο 2025.

Επίσης, τα μέλη του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικών Δυτικής Ελλάδος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά και να ευαισθητοποιηθούν για τα τρέχοντα ζητήματα και τις σοβαρές προκλήσεις ενώπιον των οποίων βρίσκονται οι συνταξιούχοι ένστολοι, ως επίσης να λάβουν κατατοπιστικές απαντήσεις σε ειδικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Τέλος, τα μέλη του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικών Δυτικής Ελλάδος ζήτησαν να οργανωθεί νέα επίσκεψη της ΕΑΑΛΣ στην Πάτρα προς το τέλος τρέχοντος έτους, προκειμένου συνεχισθεί η επίκαιρη ενημέρωσή τους επί των θεμάτων κοινού κλαδικού ενδιαφέροντος._

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print