Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Μέλη της ΕΑΑΛΣ σε γεύμα με τον ΥΠΕΘΟΟ κ. Κωστή Χατζηδάκη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Έντονη δραστηριότητα και ενεργό συμμετοχή στο δημόσιο διάλογο καταγράφουν ο Προϊστάμενος Υπηρεσιών του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΝΕΕ) Αντιναύαρχος ΛΣ (εα) κ. Γεώργιος Μπαρκάτσας (δεξιά) και ο Διευθυντής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) Υποναύαρχος ΛΣ (εα) κ. Κων/νος Γκώνιας (πίσω από τον ΥΠΕΘΟΟ), αμφότεροι δραστήρια μέλη της ΕΑΑΛΣ.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Κ. Γκώνιας προήδρευσε της ιστορικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΑΑΛΣ, που πραγματοποιήθηκε στις 3/2/2024 για πρώτη φορά εκτός κέντρου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόσφατα, τα δύο μέλη της ΕΑΑΛΣ και διακεκριμένα μέλη της ναυτιλιακής κοινότητας του Πειραιά, εθεάθησαν στις 20 Μαρτίου 2024 στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά να παρακάθονται σε γεύμα εργασίας που παρατέθηκε προς τιμήν του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τέλος, λίγες ημέρες αργότερα, στις 28 Μαρτίου 2024, ο Προϊστάμενος Υπηρεσιών του ΝΕΕ κ. Γ. Μπαρκάτσας εντοπίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ/ΝΕΕ, που την ημέρα εκείνη διεξήχθη παρουσία του Διοικητή του ΝΑΤ κ. Κων/νου Τσαγκαρόπουλου.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print