Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Επίσκεψη ΕΑΑΛΣ στον νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ Κουβαρη Δρακούλη

“Ο πρόεδρος της ΕΑΑΛΣ Σταύρος Βοϊδονικόλας, συνοδευόμενος από τα μέλη του ΔΣ Θεοφίλου Ανδρέα Εκτελεστικό Γραμματέα, Κοντάκου Ελένη Ταμία και Μπακιρτζή Νίκο, επισκέφθηκαν τον
νέο Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ ΚΟΥΒΑΡΗ Δρακούλη,έναν εξαιρετικό αξιωματικό και συνάδελφο του οποίου ο πατέρας του Δημήτρης,εξ ίσου αγαπημένος συνάδελφος ,Πλοίαρχος Λ.Σ ε.α υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ μας!
Αφού συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του και καλή τύχη καθ’ όσον η θέση αυτή είναι ίσως η πιο μάχιμη στο Λιμενικό Σώμα! Τον διαβεβαίωσαν μάλιστα ότι σύσσωμο το διοικητικό Συμβούλιο θα σταθεί με κάθε τρόπο αρωγός στις προσπάθειες του!

Ο νέος Κεντρικός Λιμενάρχης, όντας μάχιμος σε όλη του την καριέρα και έχοντας υπηρετήσει σ όλες τις θέσεις ευθύνης του ΚΛΠ, αποτελεί εγγύηση για τους υφιστάμενους τους αλλά και για την ηγεσία που τον επέλεξε στην θέση αυτή!

Το νέο Δ.Σ της ΕΑΑΛΣ έχει αποδείξει έμπρακτα και με πολλούς τρόπους την στήριξη του και στους προηγούμενους Λιμενάρχες καθώς και σε όλους τους εν ενεργεία συναδέλφους μας κι έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται!”

 

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print