Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Ο ΣΥΜΕΛΣ σας πάει διακοπές με την υπηρεσία “Search For Me”

Ο π. Σύλλογος Μέριμνας Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος και αυτό το καλοκαίρι σας πηγαίνει διακοπές με τις πιο συμφέρουσες προσφορές που θα μπορούσατε να βρείτε.

Λαμβάνοντας υπόψη μας, την ανάγκη σας για ταξίδια αναψυχής ή για επαγγελματικό σκοπό σε Ελλάδα και εξωτερικό για όλες τις εποχές του χρόνου, απλουστεύουμε την διαδικασία αναζήτησης από τα δεκάδες site με τυποποιημένες λύσεις και σας παρέχουμε την υπηρεσία “Search For Me”.

Ο ΣΥΜΕΛΣ σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο  Manios Travel,, στοχεύει να σας παρέχει εξειδικευμένες προτάσεις διακοπών σε Ελλάδα και Εξωτερικό απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα για εσάς!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη  φόρμα σύμφωνα με τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες και εντός 48 ωρών θα λάβετε στο email σας τις ιδανικές προτάσεις για εσάς και την οικογένειά σας, σε προνομιακές τιμές για τα μέλη του συλλόγου μας!

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Manios Travel παρέχει:

  • Υπηρεσίες διαμονής για μεμονωμένους πελάτες σε Ελλάδα και Εξωτερικό
  • Ειδικές τιμές για Group
  • Οργάνωση ομαδικών εκδρομών σε Ελλάδα και Εξωτερικό κατόπιν ζήτησης
  • Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων
  • Ενοικίαση αυτοκινήτων και VIP transfer
  • Διοργάνωση εκδηλώσεων οποιουδήποτε μεγέθους

 

Πάρτε τώρα την Προσφορά σας συμπληρώνοντας την ΦΟΡΜΑ σας ΕΔΩ

Την Υπηρεσία Search For Meμπορούν να κάνουν χρήση οι εν ενεργεία και εν αποστρατεία συνάδελφοι μας, καθώς και όλο το πολιτικό προσωπικό του ΥΝΑΝΠ.

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print