Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών
Λιμενικού Σώματος

Search
Close this search box.

Τις Ενώσεις Αποστράτων των Ε.Δ. υποδέχθηκε ο Μητσοτάκης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο μέγαρο Μαξίμου συνάντηση Ενώσεων και οργανώσεων συνταξιούχων με τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.  Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος ΔΣ της ΕΑΑΝ και Πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου των Ενώσεων Αποστράτων των ΕΔ (ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ) Αντιναύαρχος εα Θ. Γερούκης ΠΝ και είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Πρωθυπουργό για τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη τους.


Για τους σκοπούς της συνάντησης αυτής, με μέριμνα του αναφερθέντος Συντονιστικού Συμβουλίου, συντάχθηκε και επιδόθηκε πίνακας (υπόμνημα) με τα θέματα που απασχολούν τους αποστράτους συνταξιούχους των ΕΔ, τον οποίο σας παραθέτουμε για την πληρότητα της ενημέρωσης των μελών μας.  

Ενημερωθείτε για την συνάντηση του Προέδρου του Συντονιστικού των τριών θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων των ΕΔ (ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ) Αντιναύαρχο εα Θ. Γερούκη ΠΝ, με τον Πρωθυπουργό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου είχε την ευκαιρία να τον ενημερώσει για τα κυριότερα προβλήματα που μας απασχολούν.


Επίσης, από την πλευρά των οργανώσεων συνταξιούχων έλαβαν μέρος ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων Ηλίας Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Δήμος Κουμπούρης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Χρήστος Κολοβός και η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων Δικηγόρων Παναγιώτα Τσακούλια.


Τέλος, από την Κυβέρνηση παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι: Γιώργος Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, Υπουργός Επικρατείας, Γιάννης Μπρατάκος, Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Παναγιώτης Τσακλόγλου, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Παυλίνα Καρασιώτου, ΓΓ Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Follow Us

Κοινοποιήστε

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print